Politika e privatësisë

Privatësia juaj është e rëndësishme për ne. Është politika e ueb-sajtit tonë për të respektuar privatësinë tuaj në lidhje me çdo informacion që mund të mbledhim nga ju në të gjithë ueb-sajtin tonë të internetit, https://pasivizimi.com/, dhe faqet e tjera që ne zotërojmë dhe operojmë.

Ne kërkojmë vetëm informacione personale kur me të vërtetë kemi nevojë për t’ju ofruar një shërbim. Ne e mbledhim atë me mjete të drejta dhe të ligjshme, me njohuri dhe pëlqimin tuaj. Ne gjithashtu ju bëjmë të ditur pse po e mbledhim dhe si do të përdoren.

Ne ruajmë vetëm informacionin e mbledhur për aq kohë sa është e nevojshme për t’ju siguruar shërbimin tuaj të kërkuar. Çfarë të dhënash i ruajmë, ne do t’ju mbrojmë brenda mjeteve të pranueshme komerciale për të parandaluar humbjen dhe vjedhjen, si dhe hyrjen, zbulimin, kopjimin, përdorimin ose modifikimin e paautorizuar.

Ne nuk ndajmë asnjë informacion personalisht identifikues publikisht ose me palë të treta, përveç kur kërkohet me ligj.

Ueb-sajti jonë mund të lidhet me faqet e jashtme që nuk operohen nga ne. Ju lutemi kini kujdes që ne nuk kemi kontroll mbi përmbajtjen dhe praktikat e këtyre vendeve dhe nuk mund të pranojmë përgjegjësi ose përgjegjësi për politikat e tyre përkatëse të privatësisë.

Ju jeni të lirë të refuzoni kërkesën tonë për informacionin tuaj personal, me të kuptuarit se ne mund të mos jemi në gjendje t’ju ofrojmë disa nga shërbimet tuaja të dëshiruara.

Përdorimi juaj i vazhdueshëm i ueb-sajtit tonë do të konsiderohet si pranim i praktikave tona rreth privatësisë dhe informacionit personal. Nëse keni ndonjë pyetje se si ne trajtojmë të dhënat e përdoruesit dhe informacionin personal, mos ngurroni të na kontaktoni: